Békés megye is bemutatkozott Miskolcon

A Szerviz Iroda Kft. 2018. március 9-10. között 25. alkalommal rendezte meg Miskolcon az Észak-magyarországi régió legnagyobb idegenforgalmi kiállítását, a „MENJÜNK VILÁGGÁ…!” UTAZÁSI KIÁLLÍTÁS 2018. MISKOLC rendezvényt az ITC székházban.

Az idei külföldi díszvendég Szlovákia, a belföldi díszvendég pedig Kossuth Lajos szülőhelye, Monok volt.

A rendezvény pénteki napján a színházteremben a két díszvendég bemutatóját Takács Nikolas koncertje zárta. Nagy érdeklődés kísérte a szlovák standon a sztrapacska és Horalki (nápolyi) kóstolást, a kiállítói standokon házi készítésű szilvalekvár, méz és egyéb ínyencségek várták a látogatókat. A rendezvényt idén is a Kézművesek utcája színesítette.

A kiállításon Békés megye társkiállítókkal volt jelen egy 6 nm-es standon. Az érdeklődők információt kaphattak a megye turisztikai vonzerőiről, attrakcióiról, szállás-, valamint színes programkínálatáról. A látogatóknak helyi termékkóstolóval is igyekeztünk kedveskedni, akik örömmel ízlelték meg a békési szilvalekváros papucsot és a viharsarki szörpkülönlegességeket.

A két napos utazási vásár közel 100 kiállító részvételével valósult meg és 6000 fő látogatója volt annak ellenére, hogy ezúttal a vásár második napja is munkanapra esett.