Ajánlattételi felhívás ROHU236 azonosítószámú projekt keretein belül

A Békés Megyei Önkormányzat, az Arad Megyei Tanács, a Dél-Békés Mentőcsoport Katasztrófavédelmi Alapítvány és a Dél-Kelet Magyarországi Különleges Mentőszolgálat Egyesület közös, az INTERREG V-A Románia-Magyarország program keretén belül benyújtott ROHU236 azonosító számú, „Határon átnyúló egészségügyi együttműködés a hatékony megelőzés és a minőségibb egészségügyi szolgáltatások, valamint az eredményes rehabilitáció és rekreáció érdekében Békés és Arad megyében” (rövid név: HEALTHCBC) projektjavaslata támogatást nyert.
A partnerek átfogó célja, hogy a határ mindkét oldalán gyors és hatékony egészségügyi fejlesztések valósuljanak meg az ügyeleti rendszerben, az elsősegélynyújtás, életmentés, prevenció, rehabilitáció és rekreáció terén.
A konzorciumi tagok közösen, 2020. január 30-ig állítják össze a teljes pályázati anyagot és nyújtják be elfogadásra. A projektben foglalt tevékenységek megvalósítása csak az erre vonatkozó újabb pozitív döntést követően kezdődhet meg. A Békés Megyei Önkormányzat, mint fő kedvezményezett, a dokumentumok elkészítése érdekében az alábbi ajánlattételi felhívásokat teszi közzé:

egészségügyi, szociális és pedagógia szakértői szolgáltatás beszerzése

fordítási és tolmácsolási szakértői szolgltatás beszerzése

gazdasági és pénzügyi szakértői szolgáltatás beszerzése

jogi adatvédelmi szakértői szolgáltatás beszerzése

megvalósíthatósági tanulmány beszerzése

projekt rendezvény szervezési és kommunikációs szakmai tervezés szolgáltatás beszerzése