Debrecenben és Miskolcon népszerűsítettük megyénket

A Békés Megyei Turisztikai Iroda képviseletében kollégáink Torzsa Barbara és Petrovszki Gyöngyi legutóbb két rendezvényen vettek részt – tudatta Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke. Január végén a debreceni Kölcsey Központban rendezték meg a jubileumi XXX. Debreceni Utazási Vásárt. Az eseménnyel egy időpontban a VIII. Natural Expo és a hagyományos „Helyi ízek, helyi értékek” vására is kísérőrendezvényként zajlott. A szervezők szerint a kiállítás becsült látogatottsága 6-7000 fő volt, így továbbra is a legsikeresebb vidéki kiállításként tartják számon a vásárt.

Március elején a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítást résztvevői visszajelzéseket figyelembe véve új helyszínen, a Miskolci Egyetemváros főépületében rendezték meg a Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivállal egy időben.

A Békés megyei megjelenésben ezúttal is több partnerszervezet működött közre, akik társkiállítóként informátorral, turisztikai kiadványokkal, programajánlatokkal jelentek meg.

A Békés Megyei Turisztikai Iroda képviseletében megyei turisztikai kiadványok segítségével, békési szilvalekváros papucs, valamint „viharsarki” házi készítésű szörpök kóstoltatásával nyílt lehetőség megyénk bemutatására. Az érdeklődők ezúttal is információt kaphattak turisztikai vonzerőinkről, attrakcióinkról, szállás-, valamint színes programkínálatunkról.