Ajánlattételi felhívás tervezői szolgáltatás beszerzésére a ROHU236 azonosító számú projekt keretein belül

A Békés Megyei Önkormányzat, az Arad Megyei Tanács, a Dél-Békés Mentőcsoport Katasztrófavédelmi Alapítvány és a Dél-Kelet Magyarországi Különleges Mentőszolgálat Egyesület közös, az INTERREG V-A Románia-Magyarország program keretén belül benyújtott ROHU236 azonosító számú, „Határon átnyúló egészségügyi együttműködés a hatékony megelőzés és a minőségibb egészségügyi szolgáltatások, valamint az eredményes rehabilitáció és rekreáció érdekében Békés és Arad megyében” (rövid név: HEALTHCBC) projektjavaslata támogatást nyert.
A partnerek átfogó célja, hogy a határ mindkét oldalán gyors és hatékony egészségügyi fejlesztések valósuljanak meg az ügyeleti rendszerben, az elsősegélynyújtás, életmentés, prevenció, rehabilitáció és rekreáció terén.
A konzorciumi tagok közösen, 2020. január 30-ig állítják össze a teljes pályázati anyagot és nyújtják be elfogadásra. A projektben foglalt tevékenységek megvalósítása csak az erre vonatkozó újabb pozitív döntést követően kezdődhet meg. A Békés Megyei Önkormányzat, mint fő kedvezményezett, a dokumentumok elkészítése érdekében az alábbi ajánlattételi felhívást teszi közzé:

tervezési szolgáltatás beszerzése