Információs napot szerveznek

Információs napon tájékozódhatnak az Interreg VI-A Románia-Magyarország Program keretében meghirdetett I. Nyílt pályázati felhívás iránt érdeklődők. A potenciális pályázók a finanszírozási lehetőségekről, a támogathatósági szabályokról és a specifikus benyújtási feltételekről informálódhatnak.

Békés megyében a rendezvénynek Békés Vármegye Önkormányzata biztosít helyszínt Békéscsabán, a Gyulai út 1. szám alatt, 2023. július 4-én, 15.00 órától.

Nyílt felhívás megjelenése:

Az Interreg VI-A Románia-Magyarország Program Irányító Hatósága 2023. június 28-án meghirdette az I. Nyílt pályázati felhívást.

Építési engedélyhez nem kötött projektek esetén 2023. szeptember 27-ig, építési engedélyhez kötött pályázatoknál pedig 2023. december 27-ig tart a benyújtási időszak.

A rendelkezésre álló ERFA-pályázati forrás összesen 42.817.554 Euró, 6 konkrét célkitűzésre irányuló projektek támogatására vonatkozóan.

A meghirdetés közleményének teljes szövege itt érhető el: https://interreg-rohu.eu/wp-content/uploads/2023/06/I.Nyilt_felhivas_meghirdetes_HU.pdf

A pályázatokat kizárólag online lehet benyújtani a Jems rendszeren keresztül, amelynek hozzáférési linkje: https://jems-rohu.mdlpa.ro/.

A pályázati felhívással kapcsolatos további részleteket a Pályázati útmutató és mellékletei tartalmazzák, amelyek hozzáférési linkje:

https://interreg-rohu.eu/wp-content/uploads/2023/06/Applicants_Guide_package.zip.