AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS BÉKÉS MEGYEI KIADVÁNYOK ELKÉSZÍTÉSÉRE

Az INTERREG V-A Románia-Magyarország Program keretében meghirdetett második nyílt felhívás 11/b – a hatóságok és résztvevők intézményi kapacitásának, valamint a hatékony közigazgatás előmozdítása a törvényi és adminisztratív együttműködés, valamint az állampolgárok és az intézmények közötti együttműködés támogatásával – beruházási prioritására az Arad Megyei Tanács, mint vezető partner, partnerségben a Békés Megyei Önkormányzattal és az Arad Megyei Könyvtárral Közös problémák, közös megoldások – Arad és Békés megye közigazgatási együttműködésének javítása (WorkMix) címmel pályázatot nyújtott be.
A Békés Megyei Önkormányzat 72.500 € támogatást nyert el a ROHU204 azonosító számú projekt megvalósításához.
A projekt célja Arad és Békés megye közigazgatási együttműködésének javítása, kulturális identitás erősítése, továbbá a megyék lakossága közötti könnyebb ismeretszerzés és egymás megértésének elősegítése.
Az intézményeknél felmerülő hasonló problémákra közös megoldások, módszertanok, protokollok kidolgozása, közös képzések nyújtása, jogszabályok összehangolása, intézményfejlesztés, know-how csere, információnyújtás, a nyelvi készségek fejlesztése a kommunikáció elősegítéséért.

A ROHU204 azonosítószámú, Közös problémák, közös megoldások – Arad és Békés megye közigazgatási együttműködésének javítása (WorkMix) című pályázat keretében megvalósítani kívánt értéktár és turisztikai kiadványok összeállítása (fordítás is beleértendő) és elkészítése.

1. Békés Megyei Értéktár háromnyelvű (magyar – román – angol) kiadvány elkészítése az alábbi paraméterek szerint:
Példányszám: 500 darab
Készméret: 210 x 210 mm
Terjedelem: 32 oldal
Anyaga: 150 g/m² Matt műnyomó
Nyomás: 4+4 színnel
Kötészet: Irkafűzve
A kiadványban a szakkategóriák szerinti bontásban és színkódos jelöléssel kerüljön bemutatásra a Békés Megyei Értéktárban szereplő 52 érték háromnyelvű rövid leírással és fotóval. Az értékek magyar nyelvű leírását, továbbá 29 értékről angol nyelvű leírást a Békés Megyei Önkormányzat biztosítja. A fennmaradó 23 érték leírásáról szükséges angol nyelvű fordítás, illetve az összes 52 értékről román nyelvű fordítás készítése.

2. Békés megyei turisztikai kiadványok elkészítése az alábbi paraméterek szerint:
Példányszám: – 500 db angol nyelvű kiadvány,
• 500 db román nyelvű kiadvány,
• 1000 db magyar nyelvű kiadvány
Készméret: 210 x 210 mm
Terjedelem: 28 oldal
Borító
Anyaga: 250 g/m² Matt műnyomó
Nyomás: 4+4 színnel
Belívek
Anyaga: 150 g/m² Matt műnyomó
Nyomás: 4+4 színnel
Kötészet: Irkafűzve

A kiadványok elkészítésére vonatkozó ajánlattételi felhívás itt érhető el.