Akadémia vállalkozóknak

Címkézve: 

 • Szerző
  Bejegyzés
  • #2547
   admin
   Adminisztrátor

   Vállalkozói Akadémiát rendeztek Békéscsabán. Az ingyenes továbbképzést a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szervezte a helyi vállalkozóknak. A program célja, hogy a cégek, vállalkozások versenyképessége növekedjék, valamin bővüljenek vállalkozói ismereteik.

   A résztvevők több témakörben hallhattak előadást, szó esett az adózási szabályokról, a finanszírozási lehetőségekről, pályázatokról, törvényi változásokról, arról, hogyan kell stratégiát, üzleti tervet készíteni.

   – Nemrég egy projekt révén elindult a http://www.vallalkozo.info honlap, és az ottani „piactéren” ingyenes hirdetési felületet vehetnek igénybe a termékeik, szolgáltatásaik reklámozására a vállalkozások egy regisztrációt követően – folytatta Hannauerné Szabó Anna regionális tanácsadó.

   Hozzátette, hogy a projektnek köszönhetően ingyenes tanácsadói hálózatot működtetnek, számos konferenciát rendeznek: a február 10-11-ei, gyulai eseményre százötven érdeklődőt várnak.

   Mint ahogy a regionális tanácsadó fogalmazott, a rendezvényekkel főleg a kisvállalkozókat segítenék, illetve azokat a kezdőket, akik cég alapításán gondolkoznak.

   Forrás: beol.hu